Forskningsdagene

Klimavennlig mat og protein fra planter

 Markedsforskning    Mat og helse    Prosessteknologi  

Velkommen til et grønt seminar! Kl 16:30-18:00 på Kulturhuset i Oslo.

Dato: 23. september 2019
Sted: Kulturhuset i Oslo
Kontaktperson
Portrettbilde av Emil Bremnes
Emil Bremnes

Kommunikasjonsrådgiver
Tlf.: +47 478 81 719
emil.bremnes@nofima.no

FN erklærte 2016 som «Belgvekstenes år». Tre år senere har flere fått opp øynene for at bønner, linser, erter og andre belgvekster gir lavt miljøavtrykk og positive helseeffekter.

Forskningsprosjektet FoodProFuture utforsker mulighetene for å produsere og prosessere belgvekster som passer for det norske klimaet og den norske forbrukeren.

Kom og hør hva som gjør disse vekstene så fantastiske, og hvordan de kan brukes i vårt daglige og framtidige kosthold.

Hvor: Kulturhuset i Oslo
Når: Mandag 23. september
Hvem: Seminaret er gratis og åpent for alle. Men gi oss gjerne et «Skal» på Facebook for å vite ca. antall gjester.

 

For program og mer info besøk Forskningsdagenes arrangementside.

Relatert innhold