Er du interessert i å re-oppdage flatbrødbakst-tradisjonen og gjøre den spennende og trendy? I så fall vil dette kurset egne seg for deg.
Kurs

Flatbrød – en verden full av muligheter

Dagskurs som tar for seg kategorien flatbrød. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på forskjellige teknikker og prosesser samt hvordan man kan bruke dette for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Dato: 17. mars 2020
Sted: Nofima. Osloveien 1, Ås
Pris: Kr 1200,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell
Kontaktperson
Portrettbilde av Fredrik Andresen
Kontaktperson
Portrettbilde av Ann Katrin Holtekjølen

Påmelding

Meld deg på her

Målet med dette kurset er at deltagerne skal lære mer om muligheter rundt flatbrød ved å skape gode produktvariasjoner og vise dets potensial. Forskjellige teknikker og prosesser brukes for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Kursinnhold

  • Deigoppbygging
  • Ulike teknikker for å bygge tekstur og smak
  • Årstider – utnytt de til din fordel
  • Enkle grep gir produktvariasjoner og muligheter
  • Tips og triks

 Målgruppe: Lokale produsenter som faller inn under Kompetanse-nettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

Påmelding: Meld deg på via lenken til høyre på denne siden. Bindende påmelding innen 6. mars. Maks deltakere er 12 personer.

Kompetansenettverket

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverket for lokalmat, region Øst-Norge

Les mer om:

Relatert innhold