Nettverk

Eat the Future

Kan du forestille deg fremtidens mat? Vi vil gi deg muligheten til å oppdage fremtiden ved å ta alle dine sanser til hjelp.

Dato:22. november 2018
Sted:Vitenparken, Campus Ås
Pris:210,- pr deltaker.
Kontaktperson
Portrettbilde av Emil Bremnes
Emil Bremnes

Kommunikasjonsrådgiver
Tlf.: +47 478 81 719
emil.bremnes@nofima.no

Sikre deg billett her: https://vitenparken.no/event/eat-the-future/

Hva tror du at du vil spise i 2040?

  • Mat i form av piller og pulver?
  • Veganprodukter og kjøtt dyrket i laboratorium?
  • Kun mat du dyrker eller fanger seg?
  • Samme slags mat du spiser i dag?
  • Eller noe helt annet?

Følg oss på vår reise inn i mulige fremtidsscenarier for år 2040. Her kan du må ulike måter erfare og sammen med oss utvikle tankene om fremtidens norske plantebaserte mat.

Du får høre om vår pågående forskning i prosjektet FoodProFuture. Der målet er å legge til rette for utviklingen av sunne, innovative og bærekraftige plantebaserte matvarer.

Ta en titt inn i fremtiden, selv om den delen vi ikke klarer å forestille oss i dag.

Sikre deg billett her: https://vitenparken.no/event/eat-the-future/

Om prosjektet:

FoodProFuture er et tverrfaglig prosjekt der målet er å utnytte bærekraftige plantebaserte proteiner for en sunnere diett. Dette skal gjøre gjennom å integrere råvarekunnskap med kunnskap om forbrukere og markedet, avlingene og prosessteknologi. Proteinrike norske vekster skal bli det naturlige råvarevalget i gode, helseriktige og attraktive plantebaserte matvarer med høyt proteininnhold.

*Prosjektet er finansiert av Norges forskningsråd, BIONÆR-programmet prosjekt #267858

Les mer om:

Relatert innhold

  • Prosjekter