Den digitale versjonen av årets Cerealfagdagen blir 10. mars. 13. oktober ser vi frem til å møtes fysisk.
Webinar

Cerealfagdagen – digitalt

 Mat og helse  

I 2021 blir Cerealfagdagen til Cerealfagdagene. 10 mars arrangerer vi webinar. I oktober satser vi på å kunne samles igjen Nofimas lokaler.
Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.

Dato: 10. mars 2021
Pris: Gratis deltakelse
Kontaktperson
Portrettbilde av Rita Distad
Rita Distad

Adm. koordinator
Tlf.: +47 64 97 01 09
rita.distad@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

Webinaret vil pågå fra kl. 9.00 – 11.00 og deltakelse er gratis. Meld deg på via lenken på denne siden. Påmeldingen stenger 9. mars, og vi sender ut invitasjon med deltakelseslenken på ettermiddagen den 9. mars, med påminnelse på morgenen den. 10. mars.

 Program for 10. mars

Kl. 9.00

Velkommen ved Kristin Hollung forskningssjef i Nofima

 Muligheter for morgendagen

Plantebasert i et bærekraftsperspektiv ved Øyvind Fylling-Jensen, adm. direktør i Nofima

Gamle vekster i ny drakt – muligheter ved innovativ prosesseringsteknologi ved seniorforsker Svein Knutsen, Nofima

Omstilling under Covid-19 – hvordan løste vi det ved Per Christian,  Samson

Matkorninitiativet – en felles satsing ved Per Christian Rålm, Felleskjøpet

 

Autentisk, sunt og lokalt

Erfaringer fra lokalt samarbeid om sunne produkter ved Anne-Marte Røen Bye, daglig leder i Duga

Erfaringer fra lokalt samarbeid ved Fredrik Lønne i Harmoni Bakeri

Oppsummering og avslutning ved Gunnar Bakke direktør i BKLF

Relatert innhold