Fagdag

Cerealfagdagen – bakerbransjen i det grønne skiftet

 Mat og helse  

Cerealfagdagen skal være en dag der alle i bransjen – fra hele verdikjeden møtes for å drøfte problemstillinger av tidsaktuelle saker og få presentert nyheter fra bransjen og forskningsmiljøet.

Dato: 30. mars 2017
Sted: NHO-Bygget, Majorstuen, Oslo
Pris: kr. 990,- inkludert lunsj
Kontaktperson
Portrettbilde av Kristin Hollung
Kristin Hollung

Forskningssjef
Tlf.: +47 959 70 682
kristin.hollung@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

Dagen arrangeres i fellesskap av Nofima, Baker- og konditorforeningens landsforbund og Opplysningskontoret for korn og brød.

PROGRAM

Kl. 09.30–15.30

09.30–10.00 Registrering

10.00–10.15 Velkommen v/Gunnar Bakke

10.15–0.45 Jordbruksmeldingens betydning for Cerealbransjen v/Statssekretær Terje Halleland

10.45–11.15 Cerealbransjens muligheter i det grønne skifte v/Einar Risvik

11.15–11.30 Helsepåstander i praksis – Muligheter med bygg og havre beta-glukan v/Anne Reider

11.30–11.35 Nytt forskningsprosjekt – Planteprotein i framtidens matprodukter v/Anne Kjersti Uhlen

11.35–12.00 Root veggie breads and Fazer’s activities within the vegetarian trend v/Sanna Maria Hongisto

12.00–13.00 Lunsj

13.00–13.20 Et klimasmart måltid v/Torunn Nordbø

13.20–13.40 Too Good To Go – reduksjon av svinn i bakerbransjen v/Sophie Wiik

13.40–14.00 Svinn av brød hos forbruker v/Sofie Østergaard

14.00–14.30 Kaffepause

14.40–15.00 Grønn produktutvikling v/Gunn Helene Arsky

15.00–15.20 Innovasjon i Cerealbransjen v/Sveinung Grimsby

15.20–15.30 Avslutning v/Kristin Hollung

Påmelding gjøres via lenken til høyre på denne siden eller på mail til: ine@bakerkonditor.no

Les mer om:

Relatert innhold