Bli med på fagdagen og hør om nye forretningsmuligheter for norsk korn. Foto: OBK
Fagdag

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

 Mat og helse  

Sunt, innovativt og bærekraftig blir de sentrale temaene på Cerealfagdagen 2020. Den nyeste forskningen innen FodMap, innovasjonsmuligheter for bransjen og prestasjon av gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester.

Dato: 26. mars 2020
Sted: Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås

Hold av dagen! Påmeldingslink kommer.

Bakervarer og gluten er fortsatt et aktuelt tema. Nye forskningsfunn kan tyde på at det ikke nødvendigvis er glutenet som skaper problemer for mange av dem med følsom tarm. På Cerealfagdagen presenteres den nyeste forskningen rundt FodMap.

Neste år er det ti år siden Cerealfagdagen delte innsiktene og forretningsmulighetene fra det store innovasjonsprosjektet «Verdiskaping i kornbransjen». I dag er mange av mulighetene blitt til populære produktkategorier. Vi tar et tilbakeblikk – også for å vise hvordan bransjen kan jobbe smartere fremover.

Å vektlegge bærekraft er nødvendig. På Cerealfagdagen vil vi presentere noen gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester til å utvikle nye og attraktive produkter.

 

Relatert innhold