Arkiv for «Aktiviteter»

Viser 1–8 av 8

Sluttseminar FutureFish

FutureFish er en strategisk satsing i Nofima som omhandler langsiktig bærekraftig produksjon av laks og rognkjeks i henhold til klimaendringer og lakselusangrep. Hovedmålet med FutureFish er å forbedre robustheten og bærekraften i avl av laks og rognkjeks under et skiftende klimascenario gjennom å undersøke genetikken til robusthet hos laks til termisk stress og lakselusangrep og å forbedre lusefiskens evne til å spise lakselus. Vi inviterer til et sluttseminar i FutureFish prosjektet der vi vil legge frem ny kunnskap fra det treårige forskningsprosjektet.

Sensometrics 2020 – Sense the Energy

The Conference brings together world’s leading statisticians, psychologists, sensory scientists and market researchers with a common interest in solving problems of measurement and data analysis in the areas of sensory and consumer science.

Økologisk bakekurs – Søte fristelser

Å bake med økologisk mel er både spennende og utfordrende. Dette er et praktisk kurs i baking med spennende søte bakverk, bruk av lokale melsorter og ulike prosesser.

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

Sunt, innovativt og bærekraftig blir de sentrale temaene på Cerealfagdagen 2020. Den nyeste forskningen innen FodMap, innovasjonsmuligheter for bransjen og prestasjon av gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester.

Viser 1–8 av 8