Arkiv for «Aktiviteter»

Viser 1–10 av 12

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

Sunt, innovativt og bærekraftig blir de sentrale temaene på Cerealfagdagen 2020. Den nyeste forskningen innen FodMap, innovasjonsmuligheter for bransjen og prestasjon av gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester.

Lokalmatverksted

Kompetansenettverk Lokalmat Øst i samarbeid med Bondens marked, Norges Bondelag og Norsk Bonde- og småbrukarlag ønsker velkommen til lokalmatdager på Ås. Målgruppen er lokalmatprodusenter, serveringssteder og andre som jobber med å sette lokalmat på menyen.

Økologiske kjøttvarer – Nedskjæring og pølsekurs

Deltagerne skal gjennom teori og praksis tilegne seg kunnskap om nedskjæring av gris, lam og deler av storfe, samt å kunne videreforedle råstoffene videre til produkter som ulike pølser og karbonader.

Viser 1–10 av 12