Arkiv for «Aktiviteter»

Viser 1–10 av 14

Grunnkurs i siderproduksjon

Interessen for norsk sider er økende! Større fokus på matopplevelser generelt og stadig mer matinteresserte turister bidrar til at serveringsnæringen trenger norsk drikke med høy kvalitet.

Mattrygghet og HACCP

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP-metoden.

Mattrygghetsdagen 2020

På Mattrygghetsdagen løfter vi blikket og tar for oss både dagens og morgendagens store mattrygghetsutfordringer. Vi vil vise hvordan nye trender og teknologier, bakterier, virus og antibiotika kan påvirke mattryggheten.

Økt utbytte av småfe og geit

Gjennom teori og praktiske øvelser skal deltagerne få kunnskap om bedre utnyttelse av småfe og geit/kje til ulike produkter som spekepølser og andre kjøttprodukter.

Persontilpasset mat = sunt for meg? Utsettes til 18. november

NTPs temadag innen mat og helse retter i år oppmerksomheten mot tema persontilpasset mat. Nasjonal Teknologiplattform (NTP), NHO Mat og Drikke, og Nofima inviterer til fagdagen som også er en møteplass for bedrifter, myndigheter, forskningsmiljøer, forbrukere og andre fagmiljøer.

Fremtidens smoltproduksjon

Nofima og Sunndal Næringsselskap inviterer til den sjette konferansen om resirkulering av vann i akvakultur på Sunndalsøra, 21. oktober 2020 klokken 9-15, som webinar!

Flatbrød – en verden full av muligheter

Dagskurs som tar for seg kategorien flatbrød. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på forskjellige teknikker og prosesser samt hvordan man kan bruke dette for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Mattrygghet og HACCP

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden.

Viser 1–10 av 14