Arkiv for «Aktiviteter»

Viser 1–10 av 10

Flatbrød – en verden full av muligheter

Dagskurs som tar for seg kategorien flatbrød. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på forskjellige teknikker og prosesser samt hvordan man kan bruke dette for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Diplomutdanning for bakere – basiskurs om korn, mel og baketeknologi, 5 studiepoeng

Diplomutdanning for bakere er et utdanningstilbud som bygger på svennebrev i bakerfaget. Utdanningen er utviklet i et samarbeid mellom Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og Nofima AS. Kurset består av basiskurs, samt selvvalgte fordypningsområder. Påmeldingsfrist 13.3. 2020.

Mattrygghet og HACCP

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden.

Grunnmodul lokal kjøttforedling

Grunnmodulen er et breddefaglig kurstilbud innen kjøttforedling og går over 3 samlinger (av to- og tredagers varighet). Det legges opp til individuell studie- og arbeidsperiode mellom hver samling.

Sensometrics 2020 – Sense the Energy

The Conference brings together world’s leading statisticians, psychologists, sensory scientists and market researchers with a common interest in solving problems of measurement and data analysis in the areas of sensory and consumer science.

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

Sunt, innovativt og bærekraftig blir de sentrale temaene på Cerealfagdagen 2020. Den nyeste forskningen innen FodMap, innovasjonsmuligheter for bransjen og prestasjon av gode eksempler på hvordan bransjen utnytter blant annet brødrester.

Viser 1–10 av 10