274 treff
Prosjekt
Prosjektet dokumenterte sosial bærekraft i norsk fiskerinæring.
Et "Nordic Centre of Excellence" med mer enn 40 nordiske partnere skal levere forskning og innovasjon for bærekraftig produksjon og forvaltning av ressurser i havet.
Hovedmålet i MycoSafeBread er å optimalisere brødprodukter som er skreddersydd for små barn, med et absolutt minimum av soppgiften DON, samtidig som vi oppfyller anbefalingene for fiber og næringssammensetning.
I prosjektet utarbeidet vi ringvirknings- og verdiskapinganalyse for norsk tørrfisk- og saltfiskindustri.
I prosjektet studerer vi hvordan næringene havbruk, fiskeri og fisketurisme lever side om side i Finnmark, og om fakta om ringvirkninger påvirker sameksistensen mellom disse aktørene.
Formålet med prosjektet var å utvikle et kommersielt produkt som kunne vurdere kvalitet på rund hvitfisk i sanntid i industriell hastighet.
Dette prosjektet tallfester økologiske konsekvenser av genetisk innblanding av rømt oppdrettslaks på villaks, og undersøker genetiske endringer hos vill Atlantisk laks.
Verdens største flytende slakteri kan hente laks direkte fra norske laksemerder, og slakte den mens den fraktes til land i Danmark. Forskerne skal undersøke blant annet effekter på dyrevelferd, kvalitet og mattrygghet.
Nofima skal hvert år levere tre forskjellige ringvirkningsanalyser. Hovedanalysen viser totalbildet for hele sjømatnæringen. De to andre går mer inn i detaljene i oppdretts- og villfisknæringen.
I BIOCOAT utforsker vi anvendelse av bærekraftig, spiselig biocoating av probiotisk ost i kombinasjon med biodegraderbar emballasje for økt holdbarhet og funksjonalitet.
Avgrens søket til:
Nullstill alle filtre